Спеціальні потреби

В Єрусалимі продовжуються сутички між палестинцями та ізраїльською поліцією


Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу закликав до негайного проведення слідства в справі викрадення арабського підлітка, тіло якого опісля знайдено в Єруспалимі.

Поліція поки що не опізнала тіла і веде слідство, чи цей інцидент пов’язаний з недавнім убивством ізраїльських підлітків. Органи влади отримали повідомлення, що в арабській частині Єрусалима молодого палестинця втягнуто силою до автомобіля.

Члени родини зниклого палестинця побоюються, що спалене тіло, яке знайдено в Єрусалимі, це тіло зниклого підлітка. Палестинські мешканці підозрюють, що молодого палестинця викрадено у відплату за вбивство трьох ізраїльських підлітків.

Після знайдення тіла палестинця сплахнули сутички між ізраїльською поліцією і палестинцями у Східному Єрусалимі. Органи влади повідомляють, що сотні палестинців жбурляли каміння в правоохоронців, які відповідали сльозогінним газом і гумовими кулями.

Нетаньягу заявив, що він звернувся до правоохоронців, щоб вони встановили, хто відповідальний за це вбивство.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG