Спеціальні потреби

У прикордонній сутичці загинув ізраїльтянин і троє екстремістів


Ізраїльські збройні сили повідомили, що вони перешкодили в здійсненні серйозної терористичної атаки. Ізраїльські військовослужбовці застрелили трьох імовірних екстремістів, які проникли через кордон з території Єгипту.

Військовий представник заявив, що важко озброєні нападники з вибухівкою розпочали стрілянину негайно після того, коли у п’ятницю прибули із Синаю. Вони вчинили засідку на ізраїльських солдатів, які охороняли робітників, що будували паркан на кордоні між Ізраїлем і Єгиптом.

За словами ізраїльського представника, солдати відповіли вогнем, вбиваючи щонайменше двох із нападників. Французьке агентство новин повідомило, що третій нападник загинув після того, як підірвав жилет з вибухівкою.

Один з ізраїльських солдатів загинув в інциденті, який стався в районі Гар-Харіф.

Ізраїль каже, що атаки в регіоні почастішали з часу торішньої відставки президента Госні Мубарака.

Ізраїльські офіційні особи кажуть, що базовані в секторі Газа екстремісти використовують послаблені в регіоні заходи безпеки для атак проти Ізраїлю.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

Треті партії у США. Експлейнер
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:15 0:00
XS
SM
MD
LG