Спеціальні потреби

Заручник Аль-Кайди звернувся до Обами


Уоррен Уайнштейн
Уоррен Уайнштейн

Воррен Вайнштейн заявив, що загине, якщо президент США не виконає вимоги терористів.

Аль-Кайда поширила відео на якому американський заручник заявляє, що його буде вбито, якщо президент США не виконає вимоги терористів.

За даними організацій, які здійснюють моніторинг мережі Інтернет, медійний підрозділ Аль-Кайди розмістив трихвилинне відео з Ворреном Вайнштейном у неділю.

На відео Вайнштейн звертається до Обами, кажучи: «Якщо ви виконаєте ці вимоги, я буду жити. Якщо не виконаєте – я загину».

Він також повідомив дружині, що з його здоров’ям все гаразд.

На оприлюдненому у грудні відео лідер Аль-Кайди Айман Завагірі заявив, що Вайнштейна не буде звільнено до тих пір, поки США не припинять повітряні удари по мусульманских країнах. Він також вимагав звільнити бойовиків Аль-Кайди та Талібану.

70-річного Вайнштейна, який у Пакистані очолював американську компанію J.E. Austin Associates викрали з його будинку в Лагорі у серпні минулого року. Напад здійснили восьмеро бойовиків, які знешкодили охоронців Вайнштейна.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG