Спеціальні потреби

Співачка Адель удостоїлася шести музичних нагород «Ґреммі»


Британська співачка стилю «ритм і блюз» Адель стала лідером за кількістю присуджених їй премій на 54-й церемонії вручення золотих грамофонів - «Ґреммі», яка відбулася у неділю 12 лютого у Лос-Анджелесі.

Американська академія звукозапису визнала гіт 23-річної співачки «Rolling In The Deep» найкращою піснею, найкращим записом та найкращим відеороликом року, а її альбом «21» став найкращим альбомом року, як також найкращим поп-альбомом. Адель також отримала звання найкращої поп-співачки року.

Виступ Адель на церемонії вручення «Ґреммі» став для молодої вокалістки першим із листопада минулого року коли вона була змушена зробити перерву у творчій діяльності через операцію на голосових зв’язках.

Частина цьогорічної церемонії «Ґреммі» була присвячена пам’яті співачки Вітні Г’юстон, яка померла день перед тим. Під час церемонії, лауреатка премії «Оскар» Дженніфер Гадсон зворушливо виконала одну з найвідоміших гіт пісень Г’юстон - «I WIll Always Love You».

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG