Спеціальні потреби

В Німеччині заарештовано трьох чоловіків, пов’язаних з відповідальними за терористичні атаки в Парижі


Федеральний Верховний суд Німеччини
Федеральний Верховний суд Німеччини

Німецькі органи влади заарештували трьох чоловіків, запідозрених у членстві в угрупованні «Ісламська держава», яких торік надіслала до країни ця терористична організація.

У вівторок, у зверненні до журналістів в Берліні, міністр внутрішніх справ Томас де Мезьєр сказав, що ці три особи, які прибули до Німеччини через Балкани, були арештовані в північному регіоні країни.

За всіма ознаками, вони користувалися послугами цих самих контрабандистів і отримали підроблені сирійські паспорти, що й деякі особи, причетні до атак у Парижі, сказав міністр Мезьєр.

Вони прибли до Німеччини в середині листопалда, і за ними стежили, але на цьому етапі не було ознак конкретних планів щодо атак, додаючи, що вони, можливо, «сплячі» терористи, додав міністр.

В рейдах на світанку і арештах запідозрених осіб взяло участь понад 200 поліцейских командос. У заяві Федеральної прокуратури сказано, що затримано Магіра аль-Г. (17), Ібрагіма М. (18), і Мохамеда А. (26).

Дивіться також: 11 вересня - історія українця, який ніколи не повернувся з веж-близнюків

Історія українця, що загинув під час терористичних атак 11 вересня в Нью-Йорку. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:01 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG