Спеціальні потреби

Після успішного ІПО, власник Facebook одружився


У п’ятницю всього за день засновник Facebook, 28-річний Марк Закерберг збагатився на 19 мільярдів доларів. ІПО соціальної мережі стало одним із найбільш успішних в історії. Втім на цьому новини від Закерберга не закінчились. Цього тижня змінився на лише його фінансовий статус. У суботу Закерберг одружився. На відміну від російських, чи українських мільярдерів його обраниця не модель і не поп співачка.

У суботу власник соціальної мережі одружився із Прісилою Чан, з якою до цього зустрічався 9-ть років.

Весільна церемонія молодого подружжя пройшла дуже скромно. Запрошені – яких було менше 100-ні – навіть не знали, що будуть присутні на вінчанні, і вважали, що їх покликали на вечірку з нагоди того, що Прісилла отримала медичний диплом.

Пара почала зустрічатись, коли Facebook ще не був частиною повсякденного життя 900 мільйонів мешканців планети. Прісилла Чан – лікар-педіатр і саме цього тижня закінчила навчання. За словами Закерберга, саме під впливом Прісили він започаткував на Facebook програму сприяння донорству органів.

"Вона буде педіатром, тож під час вечері ми часто говоримо про Facebook та дітей, яких вона зустрічає. Вона розповідає, про дітей які серйозно хворіють і потребують пересадки. Коли для них знаходиться трансплантат, вона веселішає, бо тепер чиєсь життя покращиться", - каже про дружину сам Закерберг.

Тож підбиваючи підсумок минулого тижня в житті засновника Facebook – він не лише вигідно продав акції, але і придбав щось дуже цінне та особливе.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG