Спеціальні потреби

Грецькі профспілки протестують проти додаткових економічних обмежень


Греки протестують проти нових економічних обмежень
Греки протестують проти нових економічних обмежень

У п’ятницю грецькі профспілки розпочали дводенний загальний страйк в Афінах, протестуючи проти нових економічних обмежень, які очікують схвалення законодавцями.

Міністри фінансів єврозони ЄС на нарадах в Брюсселі заявили, що навіть після схвалення парламентом, Греція мусить виконати нові передумови перед тим, як отримати допомогу на суму 172 мільярдів доларів.

Голова групи міністрів фінансів 17 країн єврозони Жан-Клод Юнкер заявив, що грецький парламент мусить схвалити в неділю пакет економічних обмежень, скоротити цьогорічні витрати на ще 430 мільонів доларів, щоб досягти запланованого скорочення запланованих на цей рік витрат, і політичні лідери мусять запевнити що запроваджені економічні обмеження залишаться без змін і після виборів у квітні.

Юнкер заявив, що кожна з цих вимог мусить бути виконана перед тим, як міністри фінансів винесуть остаточне рішення, що може статися під час їх наступної зустрічі в середу.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG