Спеціальні потреби

Сім’я Мурсі звинувачує армію Єгипту у його викраденні


Осама Мурсі
Осама Мурсі
Сім’я відстороненого від влади президента Єгипту Мухамеда Мурсі виступила проти військових країни і заявила про намір вдатися до всіх можливих юридичних заходів, аби домогтися його звільнення.

Виступаючи на прес-конференції у понеділок, сім’я Мурсі звинуватила військових Єгипту у його викраденні. Донька і один із синів Мурсі, Осама заявили, що не бачили батька від 3 липня, коли армія усунула від влади його демократично обраний уряд.

Військові кажуть, що затримали Мурсі заради його безпеки і, що стан його здоров’я задовільний.

Ісламістський рух «Мусульманське братство» проводить демонстрації майже щодня в Каїрі та інших містах країни, вимагаючи звільнення Мурсі і повернення у президентське крісло.

Мурсі пробув лише один рік на посаді першого демократично обраного президента Єгипту після повалення довголітнього лідера Госні Мубарака у 2011 році.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG