Спеціальні потреби

Домовласниця у США, яка не здала приміщення в оренду мусульманам, заплатить 675 тисяч доларів


Домовласниця з Денвера, Колорадо, яка висловила бажання, щоб орендарем її нерухомості була "американська особа", а не мусульмани, повинна виплатити батьку та сину, мусульманам, 675 тисяч доларів відповідно до мирового рішення між сторонами.

Побажання знайти «американську особу... хорошу, як ви і я» жінка висловила своєму орендареві, які був у процесі пошуку суборендаря для приміщення, яке належить жінці. Такими словами сама жінка відреагувала на варіант здати житло в суборенду батьку і сину-мусульманам, які готувались до відкриття ресторану.

Усі троє чоловіків подали до суду минулого року. Сторони завершили суперечку в квітні. Мирова, за словами позивачів, стала полегшенням після першого для них досвіду відмови працювати з ними через їхню віру і расу.

Орендар, який мав здати приміщення в суборенду, використав програму для запису голосу на своєму мобільному телефоні під час розмови з домовласницею і зафіксував на аудіо таке висловлювання:

"Американська особа! Американська особа мені потрібна. Хороша, як ти і я".

"Вони привозять сюди всіх мусульман з Близького Сходу, а потім у мене тут проблеми, бах бух, бах бух", - також говорила жінка.

За кілька днів після першої розмови орендар знову спілкувався з жінкою, сподіваючись, що жінка передумає, але вона продовжувала наполягати на своєму.

Дивіться також: Як працює служба 911: день у відділенні

Як працює служба 911: день у відділенні. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:20 0:00

XS
SM
MD
LG