Спеціальні потреби

Європі передрекли кризу в останній день Давосу


Європі передрекли кризу в останній день Давосу
Європі передрекли кризу в останній день Давосу

В останній день Давосу Європі передрекли кризу. Економіст Нуріель Рубіні, який передбачив економічну кризу 2008-го порівняв Єврозону із поламаним потягом.

Криза у Європі може поширитись на весь світ. Про це на всесвітньому економічному форуму, який завершується у швейцарському Давосі заявили представники Канади та Гонконгу.

Вони закликали Європу значно збільшити антикризовий фонд та невідкладно надати допомогу Італії та Іспанії. Попередні заходи ЄС щодо вирішення проблеми державного боргу Греції, який становить вже 200 мільярдів євро було названо недостатніми.

Водночас, економіст Нуріель Рубіні , який успішно передбачив колапс ринку нерухомості у США та всесвітню економічну кризу 2008-го року порівняв Єврозону із поламаним потягом та спрогнозував, що Греції доведеться відмовитись від Євро протягом року.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG