Спеціальні потреби

Клінтон відбула у дев’ятиденну закордонну подорож


Державний секретар США Гілларі Клінтон розпочала свою дев’ятиденну закордонну подорож, під час якої вона відвідає принаймні сім країн та порушуватиме питання глобального здоров’я, свободи Інтернету, контр-тероризму та протистояння на Близькому Сході.

Першою зупинкою Клінтон стане Копенгаген, де вона матиме двосторонні зустрічі з датськими урядовцями та візьме участь у конференції, присвяченій зеленим технологіям. Відтак, 1-го червня держсекретар відбуде в Осло, де зустрінеться з норвезькими високопосадовцями та виступить у якості почесного гостя на конференції з питань глобального здоров’я.

На третє червня запланований приліт Клінтон до Стокгольму, після чого з 4-го до 7-го червня держсекретар відвідає Вірменію, Грузію та Азербайджан. Серед іншого політики обговорюватимуть питання регіональної безпеки, демократії та економічного розвитку.

Останньою зупинкою Клінтон перед поверненням додому стане Стамбул, де держсекретар США візьме участь у форумі з контр-тероризму у якості співголови нарад.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG