Спеціальні потреби

У ЦАР загинуло двоє французьких військовослужбовців


Франція повідомила про смерть двох своїх військовослужбовців у Центрально-Африканській Республіці, куди їх було надіслано з метою покласти край кількамісячній нестабільності та хвилі насильства.

Бюро президента Франсуа Олланда повідомило у вівторок, що солдати загинули під час боїв у столиці країни Бангі. В заяві повторено підтримку Олланда 1600 французьким військовослужбовцям, які співпрацюють з африканськими солдатами у рамках мандату ООН на підтримку зусиль відновлення безпеки і захисту цивільного населення.

Президент Олланд має відбути до ЦАР у вівторок.

Тимчасом президент Обама надіслав записане звернення до населення Центрально-Африканської Республіки, в якому закликав їх до спокою серед загострення релігійно мотивованого насильства, в результаті якого лише протягом двох днів минулого тижня там загинуло щонайменше 400 людей. Він закликав їх «обрати інший шлях».
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

Підсумки візиту держсекретаря Блінкена до Києва. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:47 0:00
XS
SM
MD
LG