Спеціальні потреби

У США знайдено обгорілий труп можливого вбивці


Поліція у Каліфорнії знайшла обвуглені людські останки в згорілому будиночку в околицях Лос-Анджелеса, де переховувався підозрюваний у вбивствах екс-поліцейський.

Як повідомило в середу управління шерифа Сан-Бернардіно, судмедексперти пробують опізнати тіло, виявлене в згорілому будиночку. Пожежа виникла під час перестрілки, коли поліцейські кинули у вікна димові гранати.

Як повідомляє агентство Associated Press, на місці події також виявлений гаманець і водійські права з ім'ям Крістофера Дорнера. Поліція шукала Дорнера понад тиждень.

Поліція вважає, що загиблий - це колишній поліцейський Дорнер, розшукуваний за підозрою у вбивстві трьох людей. Він опублікував в Інтернеті маніфест, в якому оголосив війну поліцейським та їхнім сім'ям.

Дорнер, якого кілька років тому звільнили з поліції Лос-Анджелеса, перебував у розшуку після того, як були знайдені мертвими дочка його колишнього колеги і її наречений. Жертвами Дорнера також стали ще двоє поліцейських, один з яких загинув в ході перестрілки біля будиночка.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG