Спеціальні потреби

Заступник держсекретаря США їде в Україну


Вільям Бернс
Вільям Бернс
У вівторок заступник державного секретаря США Вільям Бернс прибуде з візитом в Україну, де проведе консультації щодо забезпечення стабільного майбутнього країни.

Про це повідомив Державний департамент у прес-релізі, розповсюдженому у понеділок.

Заступник держсекретаря Бернс перебуватиме в Києві 25-26 лютого для переговорів із ключовими лідерами України, бізнес-спільноти і громадянського суспільства стосовно підтримки з боку США в зусиллях України щодо забезпечення стабільного, демократичного, відкритого, процвітаючого майбутнього, - йдеться у повідомленні прес-служби Державного департаменту.

Заступник держсекретаря має намір закликати новий уряд вжити всі необхідні заходи для проведення вільних і чесних президентських виборів у травні, а також до якнайшвидшого формування уряду національної єдності.

Під час візиту Вільям Бернс також вшанує пам'ять людей, які загинули під час трагічних подій у Києві минулого тижня.

Разом з Бернсом Україну відвідають представники Міністерства фінансів США і Національної економічної ради, які надалі спільно з ЄС і МВФ мають намір обговорити виділення необхідної фінансової підтримки Україні, новий уряд якої вдаватиметься до заходів, необіхдних для реформування економіки.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG