Спеціальні потреби

У США настала «Чорна п’ятниця»


У США настало головне свято покупок – «Чорна п’ятниця». На наступний день після Дня подяки традиційно починаються різдвяні розпродажі, які приваблюють натовпи бажаючих «поласувати» вигідними пропозиціями.

Проте нещодавно з’явилася нова тенденція, яка пом’якшує дещо ажіотаж навколо «Чорної п’ятниці» – дня, коли для роздрібних продавців починається найприбутковіший період року.

Багато магазинів стали починати розпродажі днем раніше, в сам День подяки, і деякі любителі знижок вже засвоїли цю концепцію.

«Якщо прийти раніше, можна заощадити доларів 500», – говорить один з покупців.

У результаті деякі американці воліють починати покупки ще в День подяки просто тому, що обстановка в магазинах дещо спокійніша, ніж у «Чорну п’ятницю».

«Не хочу стояти в черзі зі всім натовпом, черги – це найжахливіше у всьому цьому. Так що вже краще розправитися з цим раніше», – говорить інший покупець.

Деякі роздрібні мережі покладають на різдвяний сезон великі надії, розраховуючи саме в ці дні отримати значну частину наміченоно на рік прибутку.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG