Спеціальні потреби

Індонезія активізує пошуки жертв аварії літака компанії AsiaAir


Пошукові бригади повідомили, що вони застосують підводне устаткування для виявлення тіл пасажирів і уламків літака авіалінії AsiaAir, коли п’ятницю дещо поліпшаться атмосферні умови.

Індонезійські офіційні особи кажуть, що дотепер знайдено тіла 22 пасажирів і екіпажу літака, після того, як у п’ятницю знайдено ще кілька тіл. На борту літака, який у неділю зник з екранів радара, були 162 пасажири і члени екіпажу.

Несприятливі погодні умови і далі перешкоджають водолазам у пошуках фюзеляжу літака Airbus A320. Поки що вони не змогли перевірити великий темний об’єкт, виявлений сонаром на глибині 30-50 метрів.

Метеорологічна служба передбачає, що зивні дощі і вітер можуть продовжуватись до неділі.

Сьомий американський флот повідомив у п’ятницю про надіслання другого корабля для пошуків у регіоні, де вже помагає американський корабель «Семпсон». У четвер корабель «Семпсон» підняв з води тіла двох осіб.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

Реакція на виступ Блінкена з гітарою в Києві. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:26 0:00
XS
SM
MD
LG