Спеціальні потреби

У результаті атак талібів у Кабулі загинуло понад 30 людей


Службовці афганських сил безпеки стоять неподалік місця атаки екстремістів
Службовці афганських сил безпеки стоять неподалік місця атаки екстремістів

Афганські офіційні особи повідомили, що в результаті двох самогубних атак у Кабулі загинуло понад 30 людей і приблизно 80 отримали поранення.

Очевидці кажуть, що екстремісти атакували автоколону, яка залишала офіси парламенту. Кількість убитих, можливо, зростатиме.

Говориться, що серед убитих є службовці безпеки, цивільні і законодавці.

У поперердніх повідомленнях сказано, що нападник підірвав себе неподалік парламентських офісів у столичному районі Даруламан незадовго до того, як інший нападник підірвав свою заміновану машину, щоб збільшити кількість жертв.

Очевидці кажуть, що рятувальники і приватні громадяни перевезли жертв до місцевих лікарень, але великий рух на дорогах у вечірню годину пік перешкоджав у транспорті.

Відповідальність за атаки негайно взяло на себе угруповання Талібан, кажучи, що в результаті атак загинули десятки людей. Це екстремістське угруповання часто перербільшує кількість жертв таких атак.

Дивіться також: Трамп успадковує економіку у значно кращому стані, ніж Обама

Трамп успадковує економіку у значно кращому стані, ніж Обама. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:02:08 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG