Спеціальні потреби

Жінка у Техасі вчить в`язнів основ бізнесу





Навряд чи знайдеться багато жінок, охочих працювати у в’язниці. Але бізнес-консультант Кетерин Рор належить саме до таких. Впродовж останніх п’яти років вона викладає постулати бізнесу в’язням у штаті Техас, щоб вийшовши на волю вони змогли стати повноцінними членами суспільства.

Кетерин Рор допомагає колишнім в’язням почати нове життя. Протягом останніх п’яти років 450 чоловіків успішно закінчили засновану нею програму підприємництва. Рор вважає, що в`ягням потрібен такий шанс.

«Коли я прибула сюди, я побачила що є можливість допомогти цим чоловікам. Я побачила у них людей, а не диких тварин - як вважала колись - не знаю чому. Я побачила, що багато з них розкаюються за заподіяну ними шкоду суспільству і лише прагнуть отримати ще один шанс».

Цей другий шанс -- можливість відкрити власний бізнес. Раєн Галі каже, що програма підприємництва врятувала йому життя: «Я часто думаю про те, що було б зі мною сьогодні, якби я не опинився тут».

Галі додає, що він свідомий того, що в’язнів, які виходять на волю, чекають важкі часи. Проте, він вважає, що програма Кетерин Рор допоможе йому подолати цей виклик:

«В’язнична програма підприємництва вчить нас наполегливо працювати, як втілювати проекти, як не здаватись».

Хуан Ґарза відбуває останній рік п’ятнадцятирічного терміну ув’язнення за вбивство свого конкурента - торговця наркотиками. Він планує заснувати легітимний бізнес після звільнення. Утім, як він каже, навряд чи йому колись вдасться позбутись почуття провини:

«Я планую залишити це все в минулому, хоч не планую цього забути».

Кетерин Рор каже, що в’язні, які очолювали банди торговців наркотиками, вже мають уявлення про те, як бізнес діє:

Інше за темою

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG