Спеціальні потреби

Держсекретар Блінкен привітав українців з Великоднем 


Державний секретар США Ентоні Блінкен
Державний секретар США Ентоні Блінкен

«Ми натхнені стійкістю православних християн в Україні, які опинились перед обличчям жорстокої агресивної війни президента Путіна. Ми продовжуємо підтримувати їх, і сьогодні ми бажаємо їм та всім, хто святкує Великдень, надії та швидкого повернення до миру», - написав у себе в Твіттері держсекретар США Ентоні Блінкен.

У неділю, 24-го квітня Державний секретар США Ентоні Блінкен та міністр оборони США Ллойд Остін прибувають до Києва. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський під час прес-конференції для українських та іноземних медіа в суботу, 23-го квітня. Розмова із журналістами відбулась на одній зв станцій київського метрополітену.

“До нас завтра приїжджають люди із США. У мене буде зустріч з міністром оборони і держсекретарем. Будемо очікувати, коли безпека дасть можливість і президенту США приїхати і підтримати український народ”, - повідомив український лідер і додав, - “Завтра ми будемо спілкуватися щодо переліку зброї, яка нам необхідна і про темпи її постачання”.

У Держдепартаменті, Міністерстві оборони США та Білому домі поки що не коментують потенційний візит американських посадовців до Києва.

В матеріалі використані джерела Твіттер.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

Підсумки візиту держсекретаря Блінкена до Києва. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:47 0:00
XS
SM
MD
LG