Спеціальні потреби

У 2021-му вакцина від COVID-19 буде доступна кожному дорослому в США


Алекс Азар
Алекс Азар

Міністр охорони здоров'я США Алекс Азар очікує, що кожен дорослий в США зможе зробити щеплення від COVID-19 до середини 2021 року. Слова міністра наводить видання AXIOS.

Днями три колишні президенти США - Барак Обама, Джордж Буш-молодший і Білл Клінтон - заявили, що готові піддатися вакцинації від нового коронавірусу. Так вони хочуть допомогти подолати скепсис частини суспільства щодо безпеки розроблених вакцин.

Минулої неділі координатор робочої групи Білого дому по боротьбі з пандемією Дебора Біркс висловила розчарування у зв'язку з суперечливими сигналами з боку адміністрації Трампа, які відображаються на тому, як деякі кола американського суспільства реагують на маски і соціальне дистанціювання.

При цьому в 14 штатах носіння масок не є обов'язковим.

Новообраний президент США Джо Байден заявив, що, вступивши на посаду 20 січня, він запровадить обов'язкове носіння масок всюди, де це дозволяють його повноваження; йдеться, зокрема, про будівлі федерального підпорядкування і поїздки між штатами.

Дивіться також: SpaceX здійснила успішний запуск до МКС вантажного корабля Cargo Dragon

SpaceX здійснила успішний запуск до МКС вантажного корабля Cargo Dragon. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:45 0:00

  • 16x9 Image

    Російська служба "Голосу Америки"

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG