Спеціальні потреби

Світові лідери готуються до відкриття у понеділок Генеральної Асамблеї ООН


Біля будівлі ООН зібрався численний анти-Путінський мітинг. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:40 0:00

Біля будівлі ООН зібрався численний анти-Путінський мітинг. Відео

Біля будівлі ООН в неділю зібрався числений анти-путінський протест.

Світові лідери прибувають в Нью-Йорк для участі в Генеральній Асамблеї ООН. Президент України Петро Порошенко у неділю взяв участь у конференції "Глобальна Інніціатива Клінтона", виступив з трибуни ООН на саміті зі сталого розвитку і пізніше цього дня планує поговорити сам-на-сам з Анґелою Меркель та Девідом Кемероном. Буквально поряд, Джон Керрі та Сергій Лавров проводять свою нараду, готуючи зустріч Барака Обами і Володимира Путіна, яка запланована на понеділок.

Путін прилітає в Нью-Йорк завтра, на один день. Після переговорів з Обамою, він одразу повернеться до Москви. У Білому домі підтвердили, що головною темою переговорів буде українське питання.

Тим часом біля будівлі ООН вже в неділю зібрався численний Анти-Путінський мітинг у якому взяли участь сотні українців, росіян, білорусів, грузинів, литовців та американців. Вони вважають, що Путін не має права виступати з трибуни Генеральної Асамблеї ООН, і закликають позбавити Росію права свавільно використовувати своє вето у Раді Безпеки. Учасники мітингу вимагають проведення Міжнародного трибуналу щодо авіакатастрофи літака рейсу MH17, наполягають на звільненні політичних в’язнів, зокрема Надії Савченко та Олега Сенцова, а також закликають світ не забувати про Крим і про усіх жертв путінського режиму.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG