Спеціальні потреби

Не менш як 29 осіб загинули від авіаударів у Сирії


Місто Хомс, Сирія
Місто Хомс, Сирія

Унаслідок двох повітряних ударів, завданих у неділю сирійським урядом по центральній провінції Хомс, загинули не менш як 29 осіб, зокрема 13 дітей. Про це повідомляє британська організація «Сирійська група спостереження за дотриманням прав людини», яка має мережу джерел у Сирії.

Зокрема, у місті Талбіса загинули 16 членів однієї родини; загалом кількість жертв у цьому місті становила 22 особи. Ще семеро, серед них – одна дитина, загинули в районі Ваер неподалік Хомса.

Більш як 180 тисяч людей було вбито протягом трьох з половиною років бойових дій у Сирії, де кілька груп намагаються скинути президента Башара аль-Ассада. Близько половини населення країни були змушені покинути свої помешкання внаслідок воєнних дій, багато з них опинилися в таборах для біженців у сусідніх країнах.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG