Спеціальні потреби

Лідери опозиції про Народне об'єднання «Майдан»


Приєднатися до руху можуть партії, громадські організація та окремі громадяни.

«Майдан» став назвою загальноукраїнської організації. Резолюцію про її заснування ухвалило сьогоднішнє народне віче на Майдані Незалежності в Києві, яке вкотре зібрало понад сто тисяч людей. Об'єднання «Майдан» ставить собі за мету поширити майданний рух на всю Україну. Приєднатися до руху зможуть партії, громадські організації та окремі громадяни. Засновники розраховують, що членами народного об'єднання стануть мільйони українців. Що ж до київського Євромайдану, то, схоже, він отаборився на Хрещатику надовго. Лідери обіцяють зробити центр Києва «зоною без транспорту».

«Сьогодні Янукович і його команда – це лише колективна мумія Леніна в українському мавзолеї. Вони – тільки видимість влади, але вони вже не мають влади над нами. Мільйони людей уже живуть в країні без Януковича, без Азарова, без гангстерів, котрі тимчасово захопили нашу країну. Що нам далі робити? Браття, ідемо на Схід. Ідемо на Схід і поширюймо територію свободи, територію без мафії, без корупції!» - закликав лідер «Третьої Української Республіки» Юрій Луценко.

«Ми тут Майданом оголошуємо про створення загальнонаціональної народної громадської організації Народне обє’днання «Майдан». Стаємо членами цієї організації!» - заявив лідер ВО “Свобода» Олег Тягнибок.

«Народне об’єднання «Майдан» - це те об’єднання, яке повинно залучити під свої прапори і до своїх лав всіх, хто проти корупції, хто проти продажних судів, хто проти продажних прокурорів, хто проти звірячої міліції, хто проти корумпованого і продажного антиукраїнського уряду!» - закликав лідер ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Відео - найголовніше

Реакції західних експертів на саміт BRICS. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:07:19 0:00

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в YouTube

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в YouTube

XS
SM
MD
LG