Спеціальні потреби

Секрети фігури Дженніфер Аністон


Вправи від Дженніфер Аністон
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:37 0:00

Вправи від Дженніфер Аністон

Саме цим рухам Джен і завдячує своєю фігурою, стверджує акторка

Під прицілом лінз фотографів модних журналів акторка Дженніфер Аністон живе роками. І не лише завдяки своєму стилю одягатися, новим зачісками чи перипетіям особистого життя. Її бездоганна спортивна фігура не може залишити байдужим жодного фотографа. В чому секрет зірки? Називається він «Йогалософія» - двадцяти восьмиденна програма, яка поєднують в собі класичну йогу та силові вправи.

Саме цим рухам Джен і завдячує своєю фігурою, стверджує акторка.

"Ми займаємось десь три рази на тиждень, це оптимальна частота для підтримування режиму", - пояснює Менді Інґбер.

Люби своє тіло, став короткотермінові цілі, обирай здорову їжу, уявляй себе у найкращій формі, підтримуй інших та приймай підтримку
Найулюбленіша поза Джен – дерево – саме вона ключ до бездоганного пресу, каже тренер зірки.

Мінді говорить про п’ять основних принципів своєї програми: люби своє тіло, став короткотермінові цілі, обирай здорову їжу, уявляй себе у найкращій формі, підтримуй інших та приймай підтримку.

Чи занять йогою достатньо для досягнення та утримання гарної фігури?

"Я не думаю, що йога повинна замінити кардіоваскулярні вправи, вони також важливі", - розповідає Менді.

Але йога дає щось важливе, чого важко досягти іншими фізичними вправами – внутрішній баланс та емоційну врівноваженість, кажуть послідовники стародавньої дисципліни.
  • 16x9 Image

    Наталія Леонова

    Ведуча, репортер і редактор української служби "Голосу Америки". Перед тим, як приєднатися до команди "Голосу Америки" у 2003 році, працювала юристом в одній із київських юридичних фірм. Також координувала діяльність шведської гуманітарної організації, яка займається реабілітацією хворих українських дітей. Здобула магістерський диплом з міжнародного публічного права Київського інституту міжнародних відносин. Захоплюється йогою.  

XS
SM
MD
LG