Спеціальні потреби

Ін'єкції тестостерону. За та проти


Ін'єкції тестостерону . За та проти
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:24 0:00

Ін'єкції тестостерону . За та проти

Нова тенденція серед американських чоловіків – уколи тестостерону. За останні десять років кількість представників сильної статі, що приймають чоловічий гормон, зросла в Америці втричі.

"Це просто якась епідемія, що відбувається у наших клініках", - розводить руками лікар Едмунд Сабанех.
Разом із збільшення м’язів та секс драйву зростає і вірогідність захворювання на рак простати та ушкодження печінки

П’ятдесяти семирічний керівник компанії Крис Раннінґ каже, що диво-препарат Лоу-Т допомагає йому скинути вагу та почувати себе молодшим.

"Я виходжу з душа, дивлюся на себе у дзеркало і просто в щоці – ще ніколи так добре не виглядав!", - не може натішитись Крис.

Все було б добре, але медики занепокоєні. Разом із збільшення м’язів та секс драйву зростає і вірогідність захворювання на рак простати та ушкодження печінки, попереджають вони. Виробники ж захищаються, стверджуючи, що радять своїм клієнтам спочатку проконсультуватися з лікарем.

Виглядає, що лікарські застереження не лякають представників сильної статі, які хочуть довше виглядати молодими та почувати себе справжніми чоловіками. Виробники тестостерону, які минулого року заробили на цьому препараті 2 мільярди доларів, очікують потроєння доходів у наступні чотири роки.
  • 16x9 Image

    Наталія Леонова

    Ведуча, репортер і редактор української служби "Голосу Америки". Перед тим, як приєднатися до команди "Голосу Америки" у 2003 році, працювала юристом в одній із київських юридичних фірм. Також координувала діяльність шведської гуманітарної організації, яка займається реабілітацією хворих українських дітей. Здобула магістерський диплом з міжнародного публічного права Київського інституту міжнародних відносин. Захоплюється йогою.  

XS
SM
MD
LG