Спеціальні потреби

Підтримати карбованцем : Суботу оголосили днем покупок у маленьких крамничках


Субота стала днем підтримки маленьких крамничок
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:47 0:00
Direct link

Субота стала днем підтримки маленьких крамничок

У суботу покупців закликали прийти у місцеві магазинчики, щоб підтримати малий бізнес.

У п‘ятницю магазини зваблювали клієнтів неймовірними цінами на деякі товари. Телевізори, комп‘ютери, іграшки, одяг розміталися з полиць за пів ціни.

За попередніми оцінками економістів, лише у так звану «чорну п‘ятницю» американці потратили в магазинах 11 мільярдів доларів. Продажі онлайн зросли на 20 відсотків
У цей день у більшості великих магазинів та торговельних центрах чергували посилені наряди поліції. Попри давку, та натовпи їм та адміністрації закладів вдалося уникнути серйозних інцидентів та травм.

"Ми на чергуванны для того, щоб люди могли безпечно купувати і насолоджуватися цим днем", - каже поліцейський.

П‘ятницею сезон розпродажів не завершився. У суботу багато міст та містечок оголосили Днем Малого бізнесу. Вони закликали покупців замість великих магазинів прийти у місцеві магазинчики, щоб підтримати малий бізнес.

Приклад цього показала Президентська родина. Барак Обама разом з доньками прийшли у невелику книгарню неподалік Білого Дому. Список покупок, президент читав зі свого мобільного телефону. Він придбав 15 дитячих книжок, які збирається подарувати на Різдво дітям друзів своєї родини. Спілкуючись з прихильниками на вулиці Барак Обама закликав усіх прийти у невеликі крамниці і зробити покупки саме там

Економісти підрахували, що минулого року у День Малого Бізнесу понад 100 мільйонів американців підтримали акцію, зробивши покупки у місцевих магазинчиках.

Відео - найголовніше

Реакція на виступ Блінкена з гітарою в Києві. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:26 0:00
XS
SM
MD
LG