Як захистити дітей від COVID-19 і що означатиме успіх в подоланні пандемії, говорять експерти США

Директор Національних інститутів США з алергій та інфекційних хвороб д-р Ентоні Фаучі

Звертати увагу на оточення дитини та носити маски, радить Директор Національних інститутів США з алергій та інфекційних хвороб д-р Ентоні Фаучі.

Вакцинація тих, з ким спілкується дитина є важливим елементом захисту, сказав інфекіціоніст в коментарі CNN в неділю.

"Захистити дітей, які за віком не можуть бути вакциновані, можна, якщо вони перебуватимуть в оточенні вакцинованих людей - друзів. родини, вчителів, співробітників у школі", - говорить Фаучі.

Ймовірно, країна не зможе повністю позбутись цього вірусу. Про це в коментарі Politico заявив головний хірург США Вівек Мурті.

Він, однак, закликав американців докладати зусиль, щоб зменшити кількість заражень.

"Успіх не означатиме нуль випадків, - говорить Мурті. - Успіх означатиме - дуже мало людей в лікарнях і дуже мало госпіталізацій".

Останнім часом у США реєструють новий спалах коронавірусу та зростання рівня госпіталізацій, особливо в регіонах, де рівень вакцинкації залишається низьким. "Це немов життя у двох різних Америках", - говорить головний хірург країни.

В статті використано матеріали CNN, Politico.

Дивіться також: Більше 220 медичних наукових журналів закликали світових лідерів вжити надзвичайних заходів для подолання кліматичної кризи.

Your browser doesn’t support HTML5

Більше 220 медичних наукових журналів закликали світових лідерів вжити надзвичайних заходів для подолання кліматичної кризи. Відео