Приречених на смерть рятують волонтери

Your browser doesn’t support HTML5

Ці люди рятують «відпрацьованих» коней від загибелі. Вони перебивають ціну «кіллерам» коней. Навіщо вони це роблять, скільки тисяч доларів витрачають лише на харчі для тварин, і як доживають старість на унікальній фермі ніжні велетні.
- В пам’ять жертв Голодомору – українці США побудували Церкву у середині минулого століття у Нью-Джерзі. Яку колосальну на той час суму їм вдалося зібрати, у чому була складність побудови, і чому стіни храму не можливо розписати.

- Хто і як відстоює історичні пам’ятки у США. Емігрантка з України ризикнула купити історичний будинок за великі гроші в жалюгідному стані, в якому навіть не можливо були працювати без респіраторів. Навіщо і як вікторіанський будинок у Сан-Франциско виглядає після реставрації.

- Ці люди рятують «відпрацьованих» коней від загибелі. Вони перебивають ціну «кіллерам» коней. Навіщо вони це роблять, скільки тисяч доларів витрачають лише на харчі для тварин, і як доживають старість на унікальній фермі ніжні велетні.

P.S. Якщо Вам сподобалась наша програма, поділіться з друзями!

P.P.S. У телевізійному ефірі Вікно в Америку щосуботи на 5-му каналі о 21:40 за київським часом та на регіональних телевізійних каналах по всій країні.