Унікальні прикраси ручної роботи, вироблені українськими майстрами

Юлія Ковальова зі Львова виготовляє брошки у вигляді птахів методом валяння вовни та загортання дроту. Майстриня вибирає фотографії пернатих і відтворює їх, оздоблюючи пір’їнами, мереживом, намистинами і т. п.

Ювелірні прикраси ручного виготовлення від Kochut знаходять шанувальників в Україні і за кордоном. Засновникам бренду є троє братів – Юрій, Роман та Ігор Кочути з Ужгорода. У своїй роботі майстри використовують багато рослинних елементів і центральний символ дерева життя.

Авторський стиль Маріанни Винар легко розпізнати, хоча львівська майстриня любить експериментувати з матеріалами, формами і техніками.

А це прикраси з пелюстками живих квітів і шматочками сусального золота, що назавжди застигли у прозорій товщі еко-смоли.

Вікторія Клочко виготовляє прикраси з деталей і механізмів годинника.

Майстриня також експериментує з технікою гальванопластики, з допомогою якої покриває вироби з полімерної глини міддю.

Тепер ви можете носити космічний простір на шиї чи зап’ястях – невеличка майстерня в Кривому Розі виготовляє намиста і браслети, оздоблюючи їх фотографіями космосу.

Оксана Трухан із Чернігова виводить мистецтво загортання дроту на новий рівень. Вона також ділиться своїми знаннями та вміннями у блозі, навчаючи, як виготовляти прикраси з допомогою цього методу.
 

Катерина Кузнець із Бердичева Житомирської області створює етнічні та сучасні прикраси у змішаних техніках, використовуючи намистини, бісер, натуральне каміння та полімерну глину.

Київська дизайнер Катерина Войлова разом із чоловіком дають вічне життя природним об’єктам методом гальванопластики: тонкий шар міді огортає квіти, комах, жолуді тощо.