Німеччина відкидає можливість зміни політики щодо біженців

Канцлер Анґела Меркель

Канцлер Німеччини Анґела Меркель «рішуче» відкинула можливість зміни своєї політики відкритих дверей щодо біженців після ряду атак в країні протягом тижня.

На зустрічі з журналістами в четвер у Берліні, після скорочення своєї відпустки, Меркль сказала, що нападники хотіли підірвати суть спільноти і відкриття країни та бажання допомогти людям у потребі. Німеччина рішуче відкидає це, сказала вона.

Посилаючись на чотири терористичні атаки в Німеччині, починаючи з 18 липня, і смертельні напади у Франції, Бельгії, Туреччині і в американському штаті Флорида, Меркель заявила, що «табу цивілізації» були порушені», коли нападники атакували місця, де «будь-хто з нас міг бути».

Меркель заявила, що вона і далі наполягатиме, що Німеччина зможе дати раду викликам, перед якими вона опинилася. Уряд «робитиме все, що можливе для запевнення безпеки у нашій вільній демократичній державі правопорядку.

У результаті атак у Німеччині, починаючи з 18 липня, загинуло 15 людей, в цьому числі четверо нападників, і десятки отримали поранення.

Дивіться також: Ось що вказує на слід Кремля у головному політичному скандалі США

Your browser doesn’t support HTML5

Ось що вказує на слід Кремля у головному політичному скандалі США. Відео