Американського журналіста виштовхали з прес-конференції Трампа з Путіним

Зустріч президентів США та Росії

Акредитованого від The Nation американського журналіста силою вивели з прес-конференції Трампа з Путіним у Гельсінкі напередодні виступів американського і російського президентів.

​Репортер Сем Хусейні тримав у руках табличку з надписом «Угода про заборону ядерної зброї». Російські спецслужби назвали цю табличку «шкідливим предметом».

Вірогідно, журналіст табличкою намагався привернути увагу Трампа та Путіна до його питання.

​Нагадаємо, що напередодні зустрічі в Гельсінкі з російським президентом Дональд Трамп звинуватив США в «дурості і тупості» за стан відносин із Москвою. Російський МЗС з цим погодився.

«Наші відносини з Росією ніколи не були гіршими ніж зараз через роки американської дурості і тупості, а тепер ще й через сфабриковане полювання на відьом» - заявив президент США у Twitter. Російський МЗС у відповідь на це написав «ми погоджуємось», продемонструвавши, що позиція Трампа співпадає з думкою Кремля.

Трамп обіцяв підіймати питання російського втручання в президентські вибори США в 2016 році. Втім, вже під час зустрічі Трамп виклав перелік тем для обговорення, які не включали питання російського втручання в американські президентські вибори 2016 року.

Дивіться також: Трамп перед відльотом до Європи: «Путін, можливо, буде найлегшим за всіх інших». Відео

Your browser doesn’t support HTML5

Трамп перед відльотом до Європи: «Путін, можливо, буде найлегшим за всіх інших». Відео