Спеціальні потреби

Населенню Зімбабве потрібна негайна продовольча допомога


Населенню Зімбабве потрібна негайна продовольча допомога
Населенню Зімбабве потрібна негайна продовольча допомога

Всесвітня продовольча програма заявила, що понад мільйонові мешканців Зімбабве потрібна негайна харчова допомога. За повідомленням, потрібна допомога на суму 42 мільйонів доларів, щоб прогодувати людей до часу збору нового урожаю у березні наступного року.

Допомога потрібна бідним родинам, сиротам та іншим уразливим групам дітей, які не можуть придбати продовольства, більшість якого походить з імпорту.

Директор Всесвітньої продовольчої програми в Зімбабве Фелікс Бамезон заявив, що деякі родини вже пропускають страви і зменшують харчові порції.

Сільськогосподарський сектор Зімбабве у минулому був основою економіки країни, але занепав після 2000 року, коли партія президента Мугабе почала конфіскувати землю у білих комерційних фермерів і розподіляти її серед негрів.

Сільськогосподарська продукція дещо збільшилася від 2009 року, коли Мугабе і його партія створили коаліційний уряд з опозицією, відомою як Рух за демократичні зміни.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG