Спеціальні потреби

Внаслідок вибуху у Ємені загинули 22 людини


За повідомленням сил безпеки у Ємені, внаслідок вибуху у столиці країни загинули щонайменше 22 людини і десятки зазнали поранень.

У повідомленні зазначається, що терорист-смертник підірвав бомбу неподалік поліцейської академії у Сані. Нападник привів пристрій у дію наприкінці навчального дня, коли з будинку виходили кадети.

Поки що ніхто не взяв на себе відповідальності за теракт.

Торік, бойовики, пов’язані з терористичною мережею аль-Кайда, захопили контроль над низкою міст у провінції Аб’ян, скориставшись нагодою, що увага уряду країни були прикута до придушення народного повстання проти тодішнього президента Алі Абдалли Салеха.

У травні, з метою відбити утримувані екстремістами міста, його наступник Абед Раббо Мансур Гаді розгорнув підтримувану військовими силами США масовану наступальну операцію.

21 травні в Сані бойовики скоїли напад під час репетиції військового параду внаслідок якого загинуло 96 єменських солдатів.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG