Спеціальні потреби

Янукович виграє, якщо не підпише "мовний" закон - результати опитування


82 відсотки учасників голосування на сайті Української служби Голосу Америки вважають, що Віктор Янукович не повинен підписувати скандальний законопроект.

На нашій веб-сторінці ми запитали у вас: Чи повинен президент підписувати "мовний" закон?

Ось як розділились думки учасників опитування:

Так - 18%
Ні - 82%
Не знаю - 0%


Цю тему протягом тижня також обговорювали наші глядачі на сторінці «Голосу Америки» у соціальній мережі Фейсбук. Ось деякі із коментарів, які ми отримали:

Нічого не маю проти захисту мов. Однак цей закон захищає російську, яка захисту н потребує
Он-лайн коментар Вадима Стахири
"Янукович не має права підписувати цей закон, оскільки його прийняли з грубими порушеннями регламенту. Якщо він його підпише, він сам порушить норми кримінального кодексу", - написала Юлія Каздобіна.

"Влада влаштувала шоу, а всі повелись. Вже забули про стан економіки, хабарі чиновників, свавілля на дорогах, ізоляцію України від Європи... Це ж трюк", - вважає користувач Facebook, Сергій Власов.

Як відомо, «Мовний» закон, в обманний спосіб ухвалений провладною більшістю у Верховній Раді, в одну мить підірвав громадянський спокій, що панував в Україні усі тижні футбольного свята. Експерти кажуть, що подальший розвиток ситуації - залежить від президента, який може або підписати скандальний закон, або ветувати його і відправити на доопрацювання.

Наразі Віктор Янукович узяв час на роздуми: мовляв, йому треба ретельно вивчити документ, перш ніж вирішувати його долю документу.

Нагадаємо, що щонеділі у нашій телепрограмі Час-Time ми цитуємо найцікавіші думки висловлені на нашій Facebook сторінці протягом тижня.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG