Спеціальні потреби

База ВМС у Вашингтоні повертається в нормальний режим роботи


База Військово-морських сил США у Вашингтоні Navy Yard майже повністю повернуласї в нормальний режим роботи в четвер після того, як у понеділок 34-річний контрактор ВМС Аарон Алексіс розстріляв 12 осіб.

Всі будівлі на території бази будуть відкриті, за винятком будівлі номер 197, де сталася трагедія.

Міністерство у справах ветеранів США раніше повідомило, що колишній військовослужбовець Алексіс двічі звертався за медичною допомогою всього за кілька тижнів до інциденту зі стріляниною.

Під час обох візитів йому було виписано ліки від безсоння, яка була головною причини його скарг на здоров'я. У бесіді з лікарями він розповідав, що не страждає від депресії або перезбудження. Лікарі зробили висновок, що Алексіс не збирався заподіяти шкоду собі або іншим.

Раніше слідчі з'ясували, що Алексіс отримував психіатричну допомогу в одній з лікарень в штаті Вірджинія у зв'язку з тим, що, за його словами, він чув голоси.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG