Спеціальні потреби

В центрі Мангеттена в Нью-Йорку стався вибух


У понеділок вранці в автобусному терміналі Port Authority, що знаходиться в самому центрі Нью-Йорка, пролунав вибух, повідомляє поліція Нью-Йорка.

Згідно з найновішими повідомленнями, чоловік підірвав саморобну бомбу. Від вибуху пораненння отримали чотири особи, включно з нападником.

Представник нью-йоркської поліції Джеймс О’Нілл заявив, що запідозреним у нападі є 27-річний Акаед Улла, який тепер перебуває в недалекій лікарні, де його лікують від отриманих попечень.

Пожежна служба міста заявила, що трьом іншим особам, які постраждали від вибуху, нічого не загрожує.

Згідно з повідомленням ЗМІ, включно з нашим кореспондентом на місці інциденту, у районі 42-ої вулиці і 8-ої алеї, перебувають численні пожежні машини і велика кількість поліції.

Багатьом працівникам порадили не приходити сьогодні до офісів. Передбачається, що ввечері в районі інциденту відновиться нормальний рух метро та іншого міського транспорту.

Станція Port Authority є одним з найбільш велелюдних транспортних шляхів Нью-Йорка. Інші лінії метро мають об’їжджати станцію на 42-ій вулиці, яка знаходиться на площі Таймс-сквер у центрі Мангеттена.

Секретар Білого дому сповістила, що президента Трампа було поінформовано про ситуацію. З подробицями ознайомлено також губернатора штату Нью-Йорк Ендрю Куомо і мера міста Білла де Бласіо.

Нині, у передріздвяний час, там у тому районі міста дуже багато туристів.

Дивіться також: Чоловік врятував кролика під час лісових пожеж у Каліфорнії

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG