Спеціальні потреби

Маккейн: Конгрес має пильно наглядати за запровадженням нових санкції проти Росії


Сенатор Маккейн
Сенатор Маккейн

Сенатор-республіканець Джон Маккейн привітав рішення адміністрації Трампа запровадити санкцій проти Росії через спробу вбивства Скрипалів в Британії.

"Добре, що Державний Департамент вводить нові санкції проти путінської Росії за хімічну атаку в Британії", - наголосив Маккейн у Twitter.

При цьому американський законодавець закликав Конгрес США продовжувати уважно наглядати за тим, щоб ці санкції було втілено швидко і повною мірою.

Голова комітету Палати представників із закордонних справ Ед Ройс, також привітав дії адміністрації Трампа.

"Адміністрація правильно робить, що підтримує міжнародну заборону на використання хімічної зброї", - заявив пресі конгресмен-республіканець з Каліфорнії.

Читайте також: США запроваджують санкції щодо Росії за використання хімічної зброї проти Скрипалів

"З часу нападу, я неодноразово закликав адміністрацію серйозно ставитись до постійної загрози з боку Росії. Мені приємно, що під тиском Конгресу, адміністрація Трампа почала втілення закону і введення цих важливих санкцій", - прокоментував сенатор Боб Менендез.

А от фінансист та правозахисник Білл Браудер поставив питання про необхідність запровадження подібних санкцій з боку Великобританії.

"Уряд США ввів нові санкції проти режиму Путіна за терористичний напад з використанням хімічної зброї в Солсбері. Ключове питання: де відповідні санкції Британського уряду?", - написав Браудер у Twitter.

Дивіться також: США відновлюють економічні санкції проти Ірану

США відновлюють економічні санкції проти Ірану. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:00:38 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

Реакція на виступ Блінкена з гітарою в Києві. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:26 0:00
XS
SM
MD
LG