Спеціальні потреби

Палата представників Конгресу США розгляне законопроекти з імміграції в четвер


Спікер Палати представників Пол Раян
Спікер Палати представників Пол Раян

Палата представників США планує виставити на голосування законодавство з питань імміграції, яке має на меті припинити імміграційну кризу на кордоні США та Мексики. Про це заявив пресі спікер Палати представників США Пол Раян.

Під час зустрічей в Конгресі у вівторок, президент Трамп, за повідомленнями преси, заявив республіканцям, що він на «тисячу відсотків» підтримує зусилля з імміграційної реформи, однак, він не сказав, який саме законопроект він підтримує.

Спікер Палати представників Пол Раян наголосив, що законопроект, який буде виставлений на голосування у четвер, зупинить практику розділення сімей, що незаконно перетинають кордон США.

Законодавці США, які представляють Республіканську партію в Конгресі намагались швидко напрацювати законопроект, після того, як політика відокремлення дітей від їх батьків на кордоні, викликала жорстку критику представників обох партій обурення релігійних діячів, впливових бізнес-лідерів та офіційних представників інших країн.

«Завтра Палата представників проголосує за закон, за яким сім’ї будуть разом, - сказав Раян пресі, - згідно до закону, сім’ї, які незаконно перетнули кордон, будуть залишатись разом під наглядом Міністерства внутрішньої безпеки на час юридичних процедур».

Палата представників, наразі, розглядає два законопроекти з врегулювання цього питання.

На зустрічі з конгресменами-республіканцями в Палаті Представників, президент Трамп висловив занепокоєння через роз’єднання сімей і закликав республіканців прийняти законодавчий акт, який би передбачав утримання сімей разом, повідомляє Reuters, посилаючись на поінформовані джерела.

Після зустрічі, конгресмен Карлос Курбело сказав: «Президент справді хоче припинити це».

Дивіться також: Тимчасово відбирати дітей у мігрантів – нелюдська практика чи необхідність?

Тимчасово відбирати дітей у мігрантів – нелюдська практика чи необхідність? Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:22 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Інше за темою

Відео - найголовніше

США: Дайджест головних подій тижня. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:12 0:00
XS
SM
MD
LG