Спеціальні потреби

Манафорт в боргах. Куди він витратив мільйони?


Манафорт не знав міри, купуючи розкішні килими та іміджеве вбрання, свідчать документи слідства.

Читайте про теперішні фінансові ускладнення Манафорта: Манафорт може розоритись на юристах - ЗМІ

Так, в липні 2008 року, згідно із записами обвинувачення, Манафорт витратив близько 100 000 на індивідуально пошиту спортивну куртку з кашеміру, брюки, пошиті на замовлення, численні костюми та інше.

Манафорт витратив на вбрання 1,37 млн доларів. ЗМІ привертають увагу до одноманітного гардеробу Манафорта, який в основному складається з чорних та синіх ділових костюмів ціною по 7 500 доларів кожен.

Крім костюмів, Манафорт витрачав гроші на купівлю старовинних килимів, предметів мистецтва, робив виплати за трьома машинами Range Rover та за 112 825 доларів встановив аудіо-візуальну систему в своєму маєтку на Лонґ-Айленді. Все це, не сплативши податок на дохід, йдеться у звинуваченнях, повідомляють ЗМІ.

Range Rover
Range Rover

З 2008 по 2014 роки, Манафорт використовував офшорні рахунки, щоб перевести 12 мільйонів доларів і забезпечити собі розкішне життя і додаткові 6,4 млн на купівлю об’єктів нерухомості в Нью-Йорку і Вірджинія.

Однак, він не дбав про нерухомість, яку купував і деякі сусіди на нього скаржились. Після того, як він купив маєток за 3 мільйони доларів в одному з найкрасивіших районах Брукліна в 2012 році, цей дім почав дратувати і колоти око всім, повідомляє The New York Times.

Ремонт тривав декілька років, але згодом припинився, а гравій та колоди так і залишились у дворі. Вікна розбились. Сусіди скаржились, що через будівництво у них затопило підвал і серед ночі міг годинами дзвонити сигнал тривоги, пише видання.

Звинувачення вважає, що маєток був лише способом, яким Манафорт відмивав мільйони доларів, отримані від проросійських політиків в Україні.

Дивіться також: Слухання комітету з розвідки Сенату США щодо російського впливу через соцмережі

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG