Спеціальні потреби

Північно-східне узбережжя Сполучених Штатів засипало снігом


Північно-східне узбережжя Сполучених Штатів засипало снігом
Північно-східне узбережжя Сполучених Штатів засипало снігом

VOA Ukraine, Ukrainian, «Голос Америки», «Українська служба», сніг погода стихія снігопад

З п’ятниці на суботу на північно-східне узбережжя Сполучених Штатів обрушилися сильні вітри і снігопади. У результаті мільйони людей залишилися без електроенергії. Стихія навіть забрала життя трьох людей.

Сніг у жовтні і незвично низькі температури повітря не є типовими для східних штатів у цю пору року. За офіційними даними, з часу ведення записів, що розпочалися у 1896 році, хуртовина восени ставалася лише 4-рази.

Перший сніг, якого з нетерпінням чекають дітлахи, більшості мешканцям північно-східних штатів приніс більше шкоди, аніж задоволення. Під товстим шаром снігу зламалося чимало дерев, які обривали лінії електропередач, знеструмлюючи мільйони помешкань. Стихія зачепила ледь не усі регіони, починаючи від штату Меріленд і далі на північ.

Люди масово ринулися у магазини купувати все, що може стати у нагоді у боротьбі зі стихією, як то лопати чи сіль. Через незгоду авіакомпанії скасували більше тисячі авіарейсів. Більше того, навіть у них почалися перебої з електропостачанням.

У неділю зранку без електроенергії залишається більше двох мільйонів осіб. Губернатори кількох штатів закликали людей не виходити з дому без потреби.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG