Спеціальні потреби

Посли США: «Вибори - ще один крок на демократичному шляху України»


Джеффрі Пайєтт
Джеффрі Пайєтт

У день виборів посол США в Україні Джеффрі Пайєтт і посол США при ОБСЄ Деніел Беєр оприлюднили заяву про українські парламентські вибори:

«(Сьогодні) ми мали честь спостерігати українську демократію в дії, - йдеться в документі. - Вже вдруге цього року країна прийшла на виборчі дільниці; цього разу проголосувати за новий парламент. Протягом декількох годин представники посольства відвідали десять виборчих дільниць по всьому Києву, аби побачити, як розгортаються події в цей історичний день. Співробітники виборчих комісій, спостерігачі та громадяни, з якими ми спілкувалися, радо обговорювали підготовку до виборів і були сповнені ентузіазму щодо моживості знов проголосувати за зміни».

Джеффрі Пайєтт і Деніел Беєр підкреслюють: «Вибори пройшли в оптимістичній і позитивній атмосфері. Голосування є ще одним кроком на демократичному шляху України. Ми вітаємо всіх, хто в країні і по всьому світу зміг проголосувати, і чекаємо на оцінку голосування місцевими і міжнародними спостерігачами. ОБСЄ планує представити попередні результати оцінки на прес-конференції, яка відбудеться в понеділок в Києві».

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG