Спеціальні потреби

Сенатор США після зустрічі з Зеленським пообіцяв добиватись допомоги для України


Сенатори Рон Джонсон, Джон Баррассо і Кріс Мерфі на зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським
Сенатори Рон Джонсон, Джон Баррассо і Кріс Мерфі на зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським

Сенатори Рон Джонсон, Джон Баррассо і Кріс Мерфі провели переговори з президентом України у Києві

Сенатори Рон Джонсон, Джон Баррассо і Кріс Мерфі відвідали у п'ятницю Київ для участі в переговорах з президентом України Володимиром Зеленським. Про це повідомили в посольстві США в Україні.

У повідомленні, опублікованому на офіційній сторінці посольства у Facebook, говорить, що «сенатори зустрілися сьогодні з президентом Зеленським, щоб посилити незмінну двопартійну підтримку США Україна і партнерство» між двома країнами.

Сенатор Кріс Мерфі написав у своєму Твіттері про свої враження від зустрічі з українським президентом.

«Я залишаюся під великим враженням. Я сказав йому [Зеленському], що у кожній проблемі є нагода. Після імпічменту Конгрес повинен посилити підтримку України. І Зеленський надав нам список нових способів допомоги», - зазначив сенатор.

«Я думаю, ми всі впевнені в тому, що президент Зеленський не хоче втручатися в американську політику, і ми сподіваємося, що будь-який тиск з цією метою, який існував у минулому, завершився», - заявив демократ Кріс Мерфі після зустрічі з українським лідером.

«Йому потрібно більше допомоги з боку США після завершення кризи з імпічментом. Ми маємо надати йому цю підтримку. Ми повернемося до США як двопартійна делегація і спробуємо забезпечити йому це», - також відзначив Мерфі у відео зверненні опублікованому у Twitter.

Дивіться також: Марі Йованович критикує Держдеп і розповідає, чому Америці важливо продовжувати підтримувати Україну

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG