Спеціальні потреби

Збільшується підтримка Сандерса серед виборців


Гілларі Клінтон і Берні Сандерс
Гілларі Клінтон і Берні Сандерс

Згідно з результатами опитування громадської думки, які опубліковано в понеділок, дедалі більша кількість американців говорить, що вони напевно голосуватимуть або візьмуть до уваги можливість голосування за демократа Берні Сандерса, ніж будь-якого іншого кандидата на цьогорічних президентських виборах.

Assоciated Press – GfK провели опитування 1076 людей між 31 березня і 4 квітня. З цього числа 21% заявив, що вони напевно голосуватимуть за Сандерса і 41% заявив, що візьмуть до уваги таку можливість. Гілларі Клінтон, яка веде перед у змаганні демократів, зайняла друге місце, маючи разом 50% голосів опитаних. У республіканському таборі Тед Круз і Джон Кейсик отримали по 43%, тоді як Дональд Трамп, який веде перед, отримав лише 35% голосів.

Трамп зайняв перше місце серед кандидатів, про якого 63% опитаних заявили, що абсолютно не будуть за нього голосувати. В лютому ця кількість сягала 54%. Кейсик і Сандерс – єдині претенденти, підтримка яких значно збільшилася.

Дивіться також: Гілларі Клінтон програла чергові партійні вибори

Гілларі Клінтон програла чергові партійні вибори. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:27 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG