Спеціальні потреби

Американці активніше купують жило, яке продовжує дешевшати


Американці активніше купують жило, яке продовжує дешевшати
Американці активніше купують жило, яке продовжує дешевшати

Ринок житлової нерухомості США продовжує переживати труднощі. Збільшення кількості угод не супроводжується зростанням цін, незважаючи на сприяння федерального уряду учасникам ринку.

Міністерство торгівлі США у вівторок повідомило, що в країні зменшився попит на найдорожчі товари. У січні попит на них зменшився аж на 4 відсотки. Найбільше за останні три роки падіння попиту пов’язують перед усім з різким зменшенням замовлень на комерційні літаки.

Одночасно у вівторок агенція Standard & Poors оприлюднила доповідь про стан ринку житлової нерухомості США. Відповідно до неї, кількість пропозицій на ринку збільшилась, проте тенденція падіння цін на нерухомість зберігається.

За словами голови Ради керуючих Федерального резерву США Елізабет Дюк, центральний банк США детально вивчає ринок житлової нерухомості. Раніше уряд зменшив ставку кредиту та вдався до інших заходів, які звичайно стимулюють збільшення продажу житлової нерухомості проте досі ці заходи не призвели до бажаного ефекту.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG