Спеціальні потреби

Генерал Маккристал має з’ясувати критику на адресу Обами


Високопоставленого американського військового командира в Афганістані викликано до Вашингтона для з’ясування критичних коментарів, які він і його співробітники зробили про президента Барака Обаму та інших членів його адміністрації.

У статті, яку надруковано в останньому номері популярного американського журналу «Роллінґ стоун», помічники генерала Стенлі Маккристала сказали, що він назвав свою зустріч з президентом Обамою в Овальному офісі у Білому домі нічим іншим, як «десятихвилинною нагодою для спільного знімка».

Помічники генерала також глузувати з віце-президента Джозефа Байдена, який є прихильником обмеженішого підходу до справ в Афганістані, ніж генерал Маккристал.

Маккристала викликали до Вашингтона через кілька годин після того, як він оприлюднив у Кабулі заяву, в якій сказав, що нарис, опублікований у журналі «Роллінґ стоун», віддзеркалює «невідповідну оцінку» і був помилкою, яка не повинна була трапитись.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG