Спеціальні потреби

Україна - передова стримування агресії Росії проти Європи - сенатор Портман


Роб Портман
Роб Портман

"Це – передова стримування російської агресії проти Європи. Ми підтримуємо Україну в її боротьби проти дій Росії, які не мають виправдання" - наголосив сенатор США Роб Портман під час візиту на схід України.

Він висловив вдячність президенту США за надання летальної допомоги Україні, а також заявив, що сподівається, що передача цієї допомоги дуже скоро відбудеться.

А от однією з провідних тем зустрічей сенатора з урядовцями та представниками неурядових організацій в Києві стала боротьба з корупцією.

Сенатор відзначив, що український уряд робить більше задля подолання вкоріненої корупції, ніж будь-який інший уряд за 25 років з часів повернення Україні незалежності. Він наголосив, що прогрес не може зупинятись.

Дивіться також: ​Як провал скасування е-декларацій для громадських активістів відобразиться на міжнародній підтримці України? Інтерв’ю з Полом Массаро

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG