Спеціальні потреби

Українська діаспора США засуджує вирок Тимошенко


Українська діаспора США засуджує вирок Тимошенко
Українська діаспора США засуджує вирок Тимошенко

Український конгресовий комітет Америки гостро розкритикував рішення суду у справі колишнього прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко.

У заяві УККА йдеться про те, що рішення засудити Тимошенко до 7 років позбавлення волі, а також заборонити їй обіймати державні посади протягом трьох років, є політично вмотивованим і демонструє вибіркове правосуддя до певних політичних діячів.

Організація, яка представляє українську діаспору в США, переконана, що рішення суду було продиктоване вищими керівниками держави, які вирішили в такий спосіб позбавитися головного опозиційного лідера, і серйозного конкурента на виборах.

У своїй заяві, керівництво УККА закликає уряд Сполучених Штатів обмежити видачу віз і заморозити активи нинішнього антидемократичного режиму, а також провести слухання в Конгресі щодо санкцій і надання майбутньої іноземної допомоги уряду України.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в YouTube

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в YouTube

XS
SM
MD
LG