Спеціальні потреби

Реалізується найгірший сценарій щодо Асоціації - Чалий


Реалізується найгірший сценарій щодо Асоціації
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:35 0:00

Реалізується найгірший сценарій щодо Асоціації

Експерти дедалі песимістичніше оцінюють шанси України здійснити євроінтеграційний прорив у Вільнюсі. Без звільнення Тимошенко Угоди про асоціацію не буде, а президент Янукович не готовий звільнити Тимошенко. Ситуація зайшла у глухий кут, – сказав Голосу Америки заступник гендиректора Центру Разумкова Валерій Чалий.

"Сьогодні (у п’ятницю) дійсно реалізується найгірший сценарій, при якому Україна позбавляється шансів вийти на інтеграційний рівень з Європейським Союзом, підписати Угоду про асоціацію. Сьогодні президент Янукович і правляча група бере на себе таку відповідальність вирішити долю країни", - вважає Чалий.

Звільнення ЮВТ не вигідне ні владі, ні опозиції - Винничук
please wait

No media source currently available

0:00 0:05:27 0:00
"До речі – це робиться, по суті, проти Закону про основи внутрішньої і зовнішньої політики, де записана мета саме євроінтеграція; проти думки більшості громадян України; проти своїх власних декларацій, які постійно озвучуються, про наміри це зробити", - вважає Валерій Чалий.

"Очевидно, що як би не шукали відповідального, в разі зриву підписання Угоди у Вільнюсі, по-перше, я не бачу шансів у наступному році це зробити, по-друге, не бачу шансів, що діючий президент це зробить, а по-третє, ми втратимо дуже багато часу", - відзначив заступник гендиректора Центру Разумкова.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG