Спеціальні потреби

Американські ЗМІ у розпачі - Трамп іде у 17-денну відпустку


Трамп в Бедмінстері
Трамп в Бедмінстері

Дехто сподівається на спокій і відпочинок від вашингтонської виснажливої політики. Навряд чи це можливе

Цієї п’ятниці президент США Дональд Трамп розпочинає сімнадцятиденну відпустку, яку він планує провести в своєму маєтку в Нью-Джерсі, де розташований «Національний гольф-клуб Трампа».

Вхід до національного гольф-клубу Трампа в Бедмінстері
Вхід до національного гольф-клубу Трампа в Бедмінстері

Критикувати президента за те, що він іде у відпустку це так само звично для американців як їсти яблучний пиріг​
USAToday

Відпустка президента завжди супроводжується посиленням заходів безпеки.

Секретна служба США вже повідомила мешканців району Бедменстер про випробовування дронів з інфрачервоними камерами, які будуть вести спостереження за територією протягом перебування Трампа в його будинку та в гольф-клубі. Дрони будуть працювати на висоті 300-400 футів над землею, однак спецслужби пообіцяли врахувати вимоги до приватності сусідів.

Міністерство внутрішньої безпеки заявляє, що подібні спостережні пристрої використовувались для забезпечення безпеки протягом Бостонського марафону, а також використовуються військовими.

Критики президента вже раніше висловлювали невдоволення тим, що він багато вихідних проводить, відпочиваючи у своїх маєтностях у Флориді, Вірджинії та Нью-Джерсі.

«Критикувати президента за те, що він іде у відпустку це так само звично для американців як їсти яблучний пиріг», - зазначає USAToday.

Перед початком роботи на посаді президента, Трамп нещадно критикував президентські канікули. За повідомленям USA Today, у своєму Twitter в 2014 році Трамп писав: "Поки Обама у відпустці, грає в гольф, ходить на вечірки та концерти джазу, ІДІЛ рубає голови журналістам".

Під час перебування Трампа у відпустці, Білий дім буде частково реставровано, включаючи заміни опалення, адже системі контролю клімату в Білому домі вже 27 років, ремонт даху та фарбування, повідомляє ABCnews.

Дивіться також: Тренд майбутнього: в США уперше імплантували мікро-чіпи в людей

Тренд майбутнього: в США уперше імплантували мікро-чіпи в людей. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:02 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Інше за темою

Відео - найголовніше

Реакція на виступ Блінкена з гітарою в Києві. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:26 0:00
XS
SM
MD
LG