Спеціальні потреби

Трамп погодився із прихильником, який назвав його "останнім захисником" - президент США поступається в опитуваннях Байдену


Президент США Дональд Трамп 14-го серпня погодився зі словами свого прихильника, голлівудського актора Джеймса Вудса, який назвав осінні вибори "останньою битвою" для прихильників президента.

"Нажаль ти на 100% правий", - відзначив Трамп у Twitter, поширивши твіт, який закликав голосувати за Трампа.

"Це наша остання битва, люди. І це ваш останній захисник. Якщо вони його приберуть, Америка назавжди пропаде", - написав Вудс.

У ході виборчої кампанії у США численні актори знаменитості стають на бік кандидатів. Наприклад, як вказує канал CBS News, про намір проголосувати за Джо Байдена навесні заявила співачка Cardi B та ін.

"Я просто підтримаю Джо Байдена, бо не хочу, щоб на наступном етапі Америкою керував номер 45 (Трамп є 45-м президентом США - прим. ГА).

За результатами останніх опитувань у США, які наводить видання Politico,Трамп поступається своєму конкуренту, екс-віце-президенту США Джо Байдену. Як вказує ABC News/Washington Post оприлюднений у понеділок, 53% зареєстрованих виборців віддають перевагу Байдену, а 41% - Трампу. Натомість опитування каналу CNN вказує на те, що Байден випереджає Трампа на 4%: 50 відсотків підтримують Байдена і 46% - Трампа.

Дивіться також: Держсекретар США про події в Білорусі

Держсекретар США про події в Білорусі. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:00:42 0:00

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG